Ett modernt alternativ

Som kund hos oss behöver du inte tänka på vilket fordon du kör. Vår försäkring är nämligen personbunden, vilket gör att du kan vara trygg i vetskapen om att du får precis den hjälp du behöver.

Vägassistansförsäkring

Vi erbjuder ett modernt alternativ till traditionella vägassistansförsäkringar – en vägassistansförsäkring som är kopplad direkt till dig som kund och försäkringstagare. Det innebär att du får hjälp oavsett vilket fordon du kör. Till skillnad från vanliga vägassistansförsäkringar – där försäkringen är kopplad till ett specifikt fordon – garanterar vi att du är skyddad oavsett om du kör din egen bil, makens bil, vännernas bil eller hyrbilen i Spanien.

Teckna försäkring här

sektions delare

Personbunden försäkring

Det innebär att du som kund inte behöver tänka på vilket fordon du kör utan du kan alltid vara trygg i vetskapen om att du får precis den hjälp du behöver. Det enda du behöver komma ihåg är ditt personnummer som du uppger för våra operatörer på räddningscentralen när väl olyckan är framme. När du t.ex. tecknar vår Vägassistansförsäkring Bil får du ett personligt försäkringsskydd som gäller när du kör personbilar med en maxålder på 25 år som minst har en halvförsäkring.

Läs mer och teckna

Vi hjälper till med hela processen

Som kund hos Assistansbolaget behöver du aldrig göra några egna kontanta utlägg för hyrbilar, hotell, biljetter eller annat. Vår räddningscentral hanterar allt direkt gentemot våra partners och du berörs aldrig av dessa kostnader. Hos andra assistansförsäkringar kan man oftast bara betala via faktura för hela året i förskott, men hos Assistansbolaget kan du välja om du vill betala din försäkring månadsvis, kvartalsvis, halvårsvis eller för hela året. För att det ska bli så smidigt som möjligt för våra kunder kan man också välja om man vill betala via vanlig faktura, E-Faktura eller Autogiro. På detta sätt vet vi att det alltid finns en betalningskombination som passar alla.

Rabatter och förmåner till våra kunder

Vi värnar om våra kunder och för oss är det viktigt att vi överträffar era förväntningar, oavsett när du kontaktar oss. Därför får alla våra kunder tillgång till vårt förmånsprogram med unika rabatter och förmåner. Ta del av rabatter vid köp av nya däck, boka hotell till lägre pris, och hitta bra priser på träning som passar just dig. Allt det och mycket mer, klicka dig fram – hoppas att du hittar något som passar just dig!

Läs mer om förmånsprogrammet här.

sektions delare
30 sekunder
Snittsvarstid
48 minuter
Inställelsetid
4,9 av 5,0
Kundbetyg

Vår räddningscentral har mer än 50 års erfarenhet av vägassistans och våra erfarna assistanskoordinatorer sitter beredda dygnet runt, året om för att garantera dig snabb och effektiv hjälp – oavsett var i Europa du befinner dig. I 9 fall av 10 är vi på plats inom en timme.

sektions delare