Vägassistansförsäkring

Som kund hos oss behöver du inte tänka på vilket fordon du kör. Vår vägassistansförsäkring är nämligen personbunden, vilket gör att du kan vara trygg i vetskapen om att du får precis den hjälp du behöver.

Ett modernt alternativ av vägassistansförsäkringar

Vi erbjuder ett modernt alternativ till traditionella vägassistansförsäkringar – en vägassistansförsäkring som är kopplad direkt till dig som kund och försäkringstagare. Det innebär att du får hjälp oavsett vilket fordon du kör. Till skillnad från vanliga vägassistansförsäkringar, där försäkringen är kopplad till ett specifikt fordon, garanterar vi att du är skyddad oavsett om du kör din egen bil, vännens bil eller hyrbilen i Spanien.

Teckna försäkring i dag!

sektions delare

Personbunden vägassistansförsäkring

En personbunden vägassistansförsäkring innebär att du som kund inte behöver tänka på vilket fordon du kör. Du kan alltså alltid vara trygg i vetskapen om att du får precis den väghjälp du behöver. Det enda du behöver komma ihåg är ditt personnummer som du uppger för våra operatörer på räddningscentralen när olyckan väl är framme. När du exempelvis tecknar vår ”Vägassistansförsäkring Bil” får du ett personligt försäkringsskydd som gäller när du kör personbilar med en maxålder på 25 år, som minst har en halvförsäkring.

Läs mer om och teckna personbunden vägassistansförsäkring!

En helhetslösning för vägassistans

Som kund med vägassistansförsäkring hos Assistansbolaget behöver du aldrig göra några egna kontanta utlägg för hyrbilar, hotell, biljetter eller annat. Vår räddningscentral hanterar allt direkt gentemot våra partners och du berörs aldrig av dessa kostnader. Oftast kan man bara betala sina vägassistansförsäkringar via faktura för hela året i förskott, men hos Assistansbolaget kan du välja om du vill betala din vägassistansförsäkring månadsvis, kvartalsvis, halvårsvis eller för hela året. För att det ska bli så smidigt som möjligt för våra kunder kan man också välja att betala via vanlig faktura, E-faktura eller autogiro. På detta sätt vet vi att det alltid finns ett betalsätt som passar alla när det kommer till våra vägassistansförsäkringar.

Rabatter och förmåner till våra kunder

Vi värnar om våra kunder och för oss är det viktigt att vi överträffar era förväntningar, oavsett när ni kontaktar oss. Därför får alla som tecknat vägassistansförsäkringar hos oss tillgång till vårt förmånsprogram med unika rabatter och förmåner. Ta del av rabatter vid köp av nya däck, boka hotell till lägre pris, och hitta bra priser på träning som passar just dig. Allt det och mycket mer! Klicka dig fram – hoppas att du hittar något som faller dig i smaken!

Läs mer om förmånsprogrammet.

sektions delare
30 sekunder
Snittsvarstid
48 minuter
Inställelsetid
4,9 av 5,0
Kundbetyg

Vår räddningscentral har mer än 50 års erfarenhet av vägassistans och våra erfarna assistanskoordinatorer sitter beredda dygnet runt, året om för att garantera dig snabb och effektiv hjälp – oavsett var i Europa du befinner dig. I 9 fall av 10 är vi på plats inom en timme.

 

Vägassistansförsäkring Pris

Kostnaden för att teckna vägassistansförsäkring hos Assistansbolaget varierar, beroende på försäkringstyp och vilka fordonstyper du ska framföra. Nedan följer en lista över de vägassistansförsäkringar vi erbjuder till olika fordonstyper och priset på dessa:

  • Bil – Från 49 kr/mån
  • Lätt lastbil & bil – Från 57 kr/mån
  • Veteran & bil – Från 69 kr/mån
  • Motorcykel – Från 39 kr/mån
  • Husvagn – Från 39 kr/mån
  • Husbil – Från 69 kr/mån
  • Släpvagn – Från 30 kr/mån

Teckna vägassistansförsäkring som gäller i Europa, hos Assistansbolaget – alltid med 0 kr i självrisk.

sektions delare